Inschrijvingen Zwemschool

Hier vindt u het inschrijvingsformulier

We beginnen nu met de voorbereidingen van het tweede helft van het 2018-2019 seizoen.

Zoals aangekondigd sluit het zwembad van Overijse vanaf 3 december voor een periode van minstens 6 maanden d.w.z. tot einde dit seizoen. Om continuïteit aan te bieden aan alle actieve leden van onze zwemschool worden de lessen van alle groepen (geel tem zwart) vanaf 12 januari overgeheveld naar het instructiebad van Tervuren, Zwembad De Hoornzele, Paardenmarktstraat 1a, 3080 Tervuren. Lessen gaan door elke zaterdagvoormidag vanaf 09:30 dus 1 sessie in plaats van 2 en dit tot eind juni.

Dit zijn de inschrijvingen voor de tweede inschrijvingsperiode en dit voor de periode van 12 januari tot begin juni.

Alle actieve leden worden via e-mail gecontacteerd om hun inschrijvingen al dan niet te verlengen en indien ja, het tweede deel van het lidgeld te betalen. Indien er plaatsen vrijkomen worden die rekening houdend met de beperkingen van het bad ingevuld door leden op de wachtlijst.

Lidgeld

De inschrijving is maar definitief na betaling van het lidgeld op ZORO rekening BE 89 7341 5614 8585 te betalen voor 10 december 2018.

BELANGRIJK: Gelieve de de naam van de zwemmer(s) te vermelden bij de overschrijving.

(*) Als er in eenzelfde familie 1 kind bij competitie zwemt en 1 kind bij de zwemschool is ingeschreven, dan is het tarief voor het eerste kind van toepassing voor de zwemclub en het tarief van 2de kind voor de zwemschool,

Gelieve ermee rekening te houden dat in ons lidgeld vaste kost elementen ingesloten zijn zoals het lidgeld die onze club moet betalen aan de Vlaamse zwemfederatie, verzekeringen, het zwembad en diets meer. Daardoor is dit bedrag geen pro rata vermindering van ons lidgeld van vorig jaar.

Voor de huidige leden bedraagt het lidgeld voor het tweede deel van het jaar 90 € (VZF bijdrage werd reeds inbegrepen in lidgeld eerste periode).

Voor nieuwe leden bedraagt het lidgeld 115 €.