Zwembad Tervuren

Zwemschool

De locatie van het zwembad.

De inschrijvingen zijn nu afgesloten. We werken in Tervuren met kleinere groepjes.

Tijdens de eerste dag, zaterdag 12 januari, zal aan de balie de nodige informatie gegeven worden om jullie wegwijs te maken in de nieuwe omgeving.

Tervuren is een kleiner bad, er is een kleine ruimte voor de ouders met heel beperkte zitplaatsen, geen cafetaria maar tijdens de lessen is er misschien tijd om een kleine shopping te doen (op wandelafstand; een kleine Carrefour, slagerij Breugel, Italiaanse traiteur Capriccio) of mogelijkheid tot koffie met gebak in "Onze buur" of andere koffieshops zoals "Felix".

Tijdens de sluiting van ons Begijntjesbad vanaf 3 december 2018, is er voor onze ZORO zwemschool een mooie optie gevonden; het initiatie bad van Tervuren tijdens zaterdag voormiddag vanaf 09:30. De eerste les in deze faciliteit is voorzien op zaterdag 12 januari. De uurverdeling per zwemmers zal meegedeeld worden begin januari via email.

Dit werd goedgekeurd door gemeentebestuur van Tervuren op 11 juni. Er werd ons wel gevraagd om een plan voor te leggen om eventuele opties te voorzien om de parkeerproblemen aan het zwembad te anticiperen. Daarom zal ZORO trachten een carpooling te faciliteren;

We zullen adressen linken aan elkaar en vragen aan de desbetreffende gezinnen of deze al dan niet in contact willen komen met naburige gezinnen. Wanneer de twee families akkoord zijn, dan pas wordt er overgegaan tot het distribueren van telefoonnummers.