Zwembad Tervuren

Zwemschool

De locatie van het zwembad.

Inschrijvingen voor volgend seizoen starten op 10 juni voor huidige leden en 25 juni voor nieuwe leden

Tervuren is een kleiner bad, er is een kleine ruimte voor de ouders met heel beperkte zitplaatsen, geen cafetaria maar tijdens de lessen is er misschien tijd om een kleine shopping te doen (op wandelafstand; een kleine Carrefour, slagerij Breugel, Italiaanse traiteur Capriccio) of mogelijkheid tot koffie met gebak in "Onze buur" of andere koffieshops zoals "Felix".

Wegens verlengde sluiting van ons Begijntjesbad hebben we voor volgend seizoen weer een optie genomen op het initiatiebad van Tervuren. Lessen zullen net als vorig jaar doorgaan van 9:30 tot 12:30 uur op zaterdagvoormiddag.

We wachten op definitieve goedkeuring van het gemeentebestuur. Om eventuele parkeerproblemen aan het zwembad te anticiperen zal ZORO trachten om carpooling te faciliteren;

We zullen adressen linken aan elkaar en vragen aan de desbetreffende gezinnen of deze al dan niet in contact willen komen met naburige gezinnen. Wanneer de twee families akkoord zijn, dan pas wordt er overgegaan tot het distribueren van telefoonnummers.