Inschrijvingen seizoen 2023-2024

Zwemschool

De inschrijvingen voor de huidige leden starten op woensdag 8 juni tot en met 25 juni

Zij evenals hun broers en zussen kunnen zich met voorrang inschrijven via het ledenformulier (activatie op 8 juni)

Nieuwe leden* kunnen zich melden op de wachtlijst vanaf 26 juni via het formulier "Nieuwe leden"(activatie op 26 juni om 9 uur)

Net als vorig jaar zullen de gele badmutsen onderverdeeld worden in 2 leeftijdscategorieën. Voor uurregelingen en leeftijdsgroepen zie zwemschool/gele-badmutsen. De inschrijvingen worden verwerkt in de loop van de maand juli.

Volgend seizoen start de zwemschool op dinsdag 5 september 2023

Recrea 12+

De huidige leden kunnen zich eveneens inschrijven met voorrang van 8 juni tot 25 juni via het ledenformulier (activatie op 8 juni). 

Voor de nieuwe leden* starten de inschrijvingen op 26 juni. Zij kunnen zich melden op de wachtlijst via het formulier "Nieuwe leden" (activatie op 26 juni om 9 uur). 

Voor recrea 12+ vragen we een minimum zwemniveau blauwe badmuts (zie einddoelstelling zwemschool/blauwe- badmutsen ). 

Het zwemseizoen voor recrea 12+ start op dinsdag 5 september 2023

Competitiegroepen, recrea 10+ en Sport 16+

De huidige leden van de competitiegroepen, recrea 10+ en sport 16+ krijgen in de loop van de maand juni de vraag om hun herinschrijving voor volgend seizoen te bevestigen

Nieuwe leden* die geïnteresseerd zijn in competitie, recre 10+ of sport 16+  kunnen contact opnemen met onze hoofdtrainer en zich aanmelden op de wachtlijst via het formulier "Nieuwe leden"(activatie op 26 juni).  Ze zullen worden uitgenodigd voor een niveautest om hun definitieve groep te bepalen.

Het zwemseizoen voor de competitiegroepen, recrea 10+ en sport 16+ start op vrijdag 1 september 2023 (onder voorbehoud)

G-zwemmen

Kinderen jonger dan 12 jaar met een fysieke, visuele of auditieve beperking die zich willen inschrijven in de zwemschool kunnen contact opnemen met onze hoofdtrainer via dit adres.

-----------------------------------------

*Nieuwe leden: Leden die nu al op de wachtlijst staan en die hun plaats bevestigd hebben hoeven voorlopig niets meer te doen.

ZORO zomerstage gaat in 2023 nogmaals door in Sibenik (Kroatië). Voorinschrijvingen zijn afgerond.


Help ZORO en wordt official

Geachte ouders van de clubzwemmers en zwemsters, Hierbij een warme oproep om deel te namen aan de volgende opleiding voor Kandidaat Official. Het is namelijk zo dat er een strikte regel bestaat bij alle zwemfederaties, ook de Vlaamse:

Indien er van een bepaalde club zwemmers/zwemsters deelnemen is het VERPLICHT ook club officials af te vaardigen per zwemdeel (halve dag). Per zwemdeel wordt er dan gekeken naar het aantal zwemmers en wordt daarvoor het aantal officials bepaald. Indien niet er niet genoeg club officials zijn, dan kan in het beste geval ons een boete opgelegd worden en in het ergste geval kan ZORO deelname ontzegd worden aan de wedstrijd !! Ons normale aantal officials per zwemdeel is 1 (van 3 tem 9 zwemmers) tot 2 (van 10 tem 19 zwemmers). 

De theorieles gaat door op zaterdag 4 maart 2023.  Herhaling en examen op zaterdag 11 maart 2023.  Beide sessies  gaan door in de oude kantien, Heverlee.  Start om 20u30 - einde rond 22u30. Inschrijvingen via VZF, meer info en het aanvraagformulier op de website.  Het cursusmateriaal gebruikt tijdens de opleiding is beschikbaar op de website van de provincie.  Druk best de Powerpoint presentatie af teneinde nota's te kunnen toevoegen.