PACO en CVB wedstrijd 27/11/2021


Onder stricte coronamaatregelen organiseert ZORO weer voor het eerst na heropening van het Begijntjesbad een wedstrijd in eigen bad.

Definitief programma voor de PACO wedstrijd via deze link

Definitief programma voor de CVB wedstrijd via deze link

Richtlijnen voor PACO en CVB. Ook voor de PACO wedstrijd zal er geen publiek toegelaten worden. Hiermee volgen we de richtlijnen van de zwemfed en de veiligheidsraad van vrijdag 26/11/2021

Dank aan alle deelnemers, trainers, lesgevers en ouders die ervoor gezorgd hebben dat we na meer dan 3 jaar weer een geslaagde wedstrijd in eigen bad hebben kunnen organiseren.

Hieronder de uitslagen voor zowel de PACO als de CVB wedstrijd. Proficiat aan iedereen

Uitslag PACO wedstrijd

Uitslag CVB wedstrijd

Start seizoen 2021-2022

Zwemschool volzet voor dit seizoen

Nieuwe leden

De wachtlijst is afgelsoten. Volgend inschrijvingsmoment voorzien in juni 2022

Voor de competitiegroepen,gelieve contact op t enemen met Joris via dit contactadres

Huidige leden (en de nieuwe broers en zussen).

De herinschrijvingen zijn afgerond. De lessen van de zwemschool gaan vanaf september 2021 door op dinsdag- en donderdagavond. Meer info over lesuren en lidgelden vind je hier

Het nieuwe seizoen van de zwemschool start op dinsdag 7 september 2021

Zwemclub

De groepen van de zwemclub hebben allemaal de communicatie ontvangen voor de start van het seizoen op maandag 30 augustus, dinsdag 31 augustus of dinsdag 7 september. Heb je deze informatie gemist dan is er iets mis gegaan met je inschrijving. Neem dan contact op met ons via dit contactadres.Help en ZORO en wordt official

Geachte ouders van de clubzwemmers en zwemsters, Hierbij een warme oproep om deel te namen aan de volgende opleiding voor Kandidaat Official. Het is namelijk zo dat er een strikte regel bestaat bij alle zwemfederaties, ook de Vlaamse:

Indien er van een bepaalde club zwemmers, zwemsters deelnemen is het VERPLICHT ook club officials af te vaardigen per zwemdeel (halve dag). Per zwemdeel wordt er dan gekeken naar aantal zwemmers en daarvoor het aantal officials bepaald. Indien niet genoeg officials, dan kan in het beste geval ons een boete opgelegd worden en in het ergste geval kan ZORO deelname ontzegd worden aan de wedstrijd !! Ons normale aantal officials per zwemdeel is 1 (van 3 tem 10 zwemmers) tot 2 (van 11 tem 20 zwemmers).

De theorieles gaat door op woensdag 15 september 2021. Herhaling en examen op woensdag 22 september 2021. Beide sessies in het Hotel Eurovolleycenter - Beneluxlaan 22 te 1800 Vilvoorde. Start om 19:30 - einde rond 22:30. Inschrijvingen via VZF, meer info en het aanvraagformulier op de website. Het cursusmateriaal gebruikt tijdens de opleiding is beschikbaar op de website van de provincie. Druk best de Powerpoint presentatie af teneinde nota's te kunnen toevoegen.


ZORO zwemstage ging dit jaar door in eigen land

Namen augustus 2020